lørdag 2. oktober 2010

Treningssamling i Reisadalen 22-24 oktober

Velkommen til Treningssamling med miniseminar i oktober. Kanskje blir det hvitt under potene? men fortsatt mulig med doning.
Dette er vel 5. året det blir arrangert treningssamling, og det er på tide med litt nytt, så i år har vi vært så heldige at Hilde Askildt kommer til oss for å snakke om hvordan en lager et team ut av hundene og kjøreren med vekt på arbeid med hundene i kennelen. Vi har leid Kjelleren Samfunnshus, som ligger noen hundre meter unna oppstallingsplassen. Seminaret starter kl. 1700 på lørdag og etter at Hilde er ferdig blir det en tradisjonell kjøttgryte servert inne på huset.
Etter dette fortsetter vi praten rundt bålet ved gapahuken. Vi må ha en liten sum penger av hver deltaker på seminar og middag. Kr. 200.- pr. pers. Barn under 16 år spiser og hører på seminaret selvfølgelig gratis.
Vi vet at vi har noen av de beste offisielle/godkjente barmarksløyper i Norge og dere er velkommen til å kjøre enten med ATV doning eller sykkel. Om du er nysgjerrig på hundekjøring eller har 1 eller 100 hunder av ymse art så er du velkommen. Treninga foregår etter lystprinsippet og det er ingen organisering utover at vi har vann tilgjengelig ved Gapahuken.
Overnatting skjer feltmessig, men etterhvert som bobiler og campingvogner vinner inntog i hundekjørerverden er det lov å komme med disse også, men strøm har vi ikke.

Ingen påmelding, men en fordel å melde ankomst via sms allerede idag til Geir Wang på 92056521 slik at det går an å planlegge middagen. For å finne fram til Kjelleren samfunnshus er det bare å kjøre E6 til Storslett og ta opp til Bilto og Reisa nasjonalpark. Ca 15 km oppover dalen kommer dere til et skilt med Crossbane, kjør da inn til venstre. På den andre siden av vegen er det en gammel liten skole der det antakelig står et skilt med overnatting. Dersom dere kjører over Reisaelva (bru) har dere kjørt for langt.

Velkommen!


Med hilsen

Nordreisa hundekjørerlag

5 kommentarer:

 1. Hei. Har veldig lyst å være med. For oss som ikke har hunder å trene, er det meningen at vi skal være med å se på dere trene hunder? :)

  SvarSlett
 2. Hei Lene, du har jo hunder å trene. Ta med en sykkel, så kan du jo sykle med hundene dine:-) Ellers så bruker det å være koselig rundt bålet.
  Ta med deg mat, og varme klær. Hvis du har lyst til å overnatte, tar du med telt, eller du kan høre om det er en ledig plass hos noen.

  SvarSlett
 3. Har EN hund å trene, han andre e ikke litt interessert i trekk engang. Men hadde litt løst å prøve ho i ett spann den helga. Skal du trene valpa der da? Kan mi få prøve å være me en runde isåfall?
  Skal ta med sykkelen, tenkte ikke på det!

  SvarSlett
 4. Ta bare med begge;-) Vi kan prøve de i valpespannet:-)

  SvarSlett
 5. Flott, da blir begge med :) Vi glede oss!!

  SvarSlett